Skip to content

Information om coronavirus/COVID-19 i Mozambique

Her på siden kan du læse information til danske rejsende og fastboende i Mozambique i forbindelse med udbruddet af coronavirus/COVID-19.
Siden er senest opdateret den 26/11/2020 kl. 13.44

Ambassaden følger løbende udviklingen i forhold til coronavirus/COVID-19 i Mozambique. Danskere bosat eller på rejse i Mozambique opfordres til at følge de lokale myndigheders information via nyhedsmedierne.

FAQ
På Udenrigsministeriets hjemmeside finder du desuden svar på de fleste spørgsmål under: Spørgsmål og svar til rejsende og danske fastboende i udlandet om coronavirus/covid-19.

Rejser til og fra Mozambique 

  Regeringen har indført en række tiltag for at begrænse spredningen af Covid-19:  
   
 • Du kan nu indrejse på et gyldigt turistvisum eller opholdstilladelse. Ingen visa bliver udstedt ved ankomst.
 • Alle rejsende skal medbringe en negativ Covid-19 PCR test taget 72 timer før afrejse
 • Børn under 11 er fritaget for at medbringe en Covid-19 test.

Indrejserestriktioner i DK

 • Danmark har indført kontrol ved alle landets grænser, som led i indsatsen for at hæmme spredningen af COVID-19. Personer, der ønsker at indrejse i Danmark, må forvente at blive afvist ved de danske grænser, herunder i danske lufthavne, medmindre de har et anerkendelsesværdigt formål med indrejsen https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/rejser

 

NemID


Nem adgang til vigtig information

     
 • Ambassaden opfordrer alle danskere i Mozambique til at registrere sig på Danskerlisten og hente udenrigsministeriets app Rejseklar. Danskerlisten giver os mulighed for at kontakte dig eller sende dig vigtige informationer om, hvordan du bør forholde dig. Du tilmelder dig Danskerlisten her.
 • NB! Husk at afmelde dig danskerlisten ved hjemkomst til Danmark
 • Har du spørgsmål i forbindelse med coronavirus/COVID-19, kan du mellem 08.00 - 16.00 mandag til fredag tage kontakt til den danske ambassade på telefonnummer: +27 12 430 9340. Uden for telefontiden kan du ringe til Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter på: +45  33 92 11 12.
 • Udenrigsministeriet og den danske ambassade rådgiver ikke om sundhedsfaglige spørgsmål, men henviser til Sundhedsstyrelsen. På de danske myndigheders fælles informationssite kan du finde information om coronavirus/COVID-19.
 • For yderligere information se også Udenrigsministeriets hjemmeside.

 

Embassy of Denmark

iParioli Office Park, Block B2
1166 Park Street
Hatfield 0083
Pretoria 

Phone +27 (0) 12 430 9340

pryamb@um.dk