Skip to content

Information om coronavirus/COVID-19 i Eswatini

Her på siden kan du læse information til danske rejsende og fastboende i Eswatini i forbindelse med udbruddet af coronavirus/COVID-19.
Siden er senest opdateret den 26/10/2020 kl. 10.30

Ambassaden følger løbende udviklingen i forhold til coronavirus/COVID-19 i Eswatini. Danskere bosat eller på rejse i Eswatini opfordres til at følge de lokale myndigheders information via nyhedsmedierne. 

FAQ
På Udenrigsministeriets hjemmeside finder du desuden svar på de fleste spørgsmål under: Spørgsmål og svar til rejsende og danske fastboende i udlandet om coronavirus/covid-19.

Eswatini 

  • Eswatini følger de sydafrikanske regler for indrejse. Dvs. Danmark er på listen over højrisiko lande, hvorfor man i øjeblikket ikke kan indrejse for "turisme" (leisue).
  • Forretningsrejsende skal indrejse via Sydafrika.Tjek reglerne for indrejse i sydafrika her.

 

Indrejserestriktioner i DK

  • Danmark har indført kontrol ved alle landets grænser, som led i indsatsen for at hæmme spredningen af COVID-19. Personer, der ønsker at indrejse i Danmark, må forvente at blive afvist ved de danske grænser, herunder i danske lufthavne, medmindre de har et anerkendelsesværdigt formål med indrejsen https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/rejser    

NemID

Nem adgang til vigtig information

       
  • Ambassaden opfordrer alle danskere i Eswatini til at registrere sig på Danskerlisten og hente udenrigsministeriets app Rejseklar. Danskerlisten giver os mulighed for at kontakte dig eller sende dig vigtige informationer om, hvordan du bør forholde dig. Du tilmelder dig Danskerlisten her.
  • NB! Husk at afmelde dig danskerlisten ved hjemkomst til Danmark
  • Har du spørgsmål i forbindelse med coronavirus/COVID-19, kan du mellem 08.00 - 16.00 mandag til fredag tage kontakt til den danske ambassade på telefonnummer: +27 12 430 9340. Uden for telefontiden kan du ringe til Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter på: +45  33 92 11 12.
  • Udenrigsministeriet og den danske ambassade rådgiver ikke om sundhedsfaglige spørgsmål, men henviser til Sundhedsstyrelsen. På de danske myndigheders fælles informationssite kan du finde information om coronavirus/COVID-19.
  • For yderligere information se også Udenrigsministeriets hjemmeside.
Embassy of Denmark

iParioli Office Park, Block B2
1166 Park Street
Hatfield 0083
Pretoria 

Phone +27 (0) 12 430 9340

pryamb@um.dk